Російський окупант вкрав айфон у дівчини з Чернігівщини

Сержант з мародерської армії росії Антон Кузнєцов, перебуваючи у статусі сержанта-окупанта, так захопився мародерською діяльністю по «захисту» українців, що не погребував смартфоном, яким користувалася дівчина з села Іванівка, що неподалік Чернігова.

Під час окупації села, рашист забрав у місцевої жительки айфон. А коли прибув у росію, то настільки захопився небаченою до цього «іграшкою», що не помітив, як його «запеленгувала» система ICloud, з якої він вчасно не вийшов. Завдяки цьому стало відомо і прізвище нового власника пристрою — загарбником виявився Антон Кузнєцов, сержант військової частини 21005 (74 омсбр) м. Юрга Кемеровської області.

«Повернувшись в московію забув вийти з ICloud і окрім фото з братушанями, своєю куркою, посвідченням про відрядження на полігон для відновлення боєздатності завантажив ще один цікавий документ -  рапорт про відмову брати подальшу участь в так званій спецоперації. Багатир здувся вже, дивлячись на кількість зашкварених братушань», — пише Анатолій Штефан на своїй сторінці у Фейсбук.
Для тих, хто бажає передати палкий привіт орку Антону з рф, надаємо номер телефону (хоча, ймовірно, він його вже й заблокував). Ось він: +7 952 166 36 63.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?